Skip to content
Kontakti: info@termovela.lv
Aizvērt

Kā kopt un mazgāt termoveļu

Uzvilkt svaigu termoveļu vienmēr ir patīkami. Jauna termoveļa termoregulāciju veic ļoti kvalitatīvi, tā ir nodrošina siltumu un labi elpo un tā nerada nepatīkamus aromātus. Lai šīs īpašības saglabātu ilgstoši iesakām rūpēties par savu termoveļu. Izkarināt pēc katras lietošanas reizes, lai tā izžūtu un mazgāt tikai tad, kad tas ir nepieciešams un vienmēr ar atbilstošiem kopšanas līdzekļiem.

Ieteicams lasīt un ievērot ražotāja noteiktās mazgāšanas un kopšanas instrukcijas. Lai Jūsu termo apakšveļa kalpotu labi ievērojat arī šādus mūsu ieteikumus:

  • Merino vilnas termoveļu var nemazgāt pēc katras lietošanas reizes, jo tā atgrūž nepatīkamus aromātus. To var lietot vairākas reizes starp mazgāšanām.
  • Sintētisko termoveļu vēlams skalot vai mazgāt katru reizi, kad tā ir bijusi sasvīdusi, lai arī nākamajā vilkšanas reizē tā būtu patīkama lietošanai.
  • Sintētiskā termoveļa un merino vilnas termoveļa ir viegli kopjama un tā ātri žūst. Iesakām mazgāt ar iekšpusi uz āru. Droši varat mazgāt siltā, bet ne karstā ūdenī un žāvējot karināt uz pakarināmā, šāda materiāla veļa nezaudēs savu formu un funkcionalitāti.
  • Mazgājot iesakām lietot speciālos līdzekļus, lai pagarinātu termoveļas mūžu.
Termoveļas kopšanas līdzekļi

Paldies par pierakstīšanos jaunumiem!

Jūsu e-pasts ir reģistrēts

Shop the look

Iet uz produktu

Aizvērt
Rediģēšanas iespējas
this is just a warning
Ienākt Aizvērt
Aizvērt
Pirkumu grozs
0 vienības