Skip to content
Kontakti: info@termovela.lv
Aizvērt

Aktuālākā bērnu termoveļa

Aicinām iepazīties ar šobrīd aktuālākajiem bērnu termoveļas modeļiem. Šajā rakstā parādīsim Jums, kuri bērnu termoveļas modeļi šobrīd ir populārākie ikdienai un kuri sportiskām aktivitātēm.

Bērnu termoveļa ikdienai

Bērnu ikdienas termoveļa ir ar mīkstu un siltu iekšpusi un tai ir nedaudz brīvāks piegriezums. Šie modeļi ir ļoti komfortabli un tos var nēsāt visas dienas garumā. Bērnudārza vecuma bērni šo termoveļu parasti velk katru dienu, kad ārā ir vēsāks vai auksts.

Ar šo termoveļu var dzīvot ne tikai ārā, bet tā ir ļoti noderīga arī iekštelpās, kad ir vēss un prasās uzvilkt ko siltāku.

Viking Nino komplekti zēniem un meitenēm

Šis ir ļoti silts termoveļas komplekts ikdienai. Bērniem augumā no 104-152 cm. Apskatīt visu Viking termoveļu.

Viking Nino termoveļa

 

Odlo Active warm termo krekli, termo bikses un komplekti.

Silta termoveļa ar patīkamu, mīkstu iekšpusi. Šos ir iespējams iegādāties atsevišķi pa daļām vai arī komplektā. Apskatīt visu Odlo termoveļu.

Odlo bērnu termovela
Odlo bērnu termoveļa

 

Whistler Pattani merino vilnas termoveļas komplekts zēniem un meitenēm.

Šis ir ļoti populārs bērnu termoveļas komplekts, kura sastāvā ir 45% merino vilna. Pateicoties merino vilnai šī termoveļa ir silta, tā labi atgrūž nepatīkamus aromātus un to var retāk mazgāt. Apskatīt visu Whistler termoveļu.

ZigZag Pattani termoveļa

 

Bērnu termoveļa sportam

Sportam paredzētā termoveļa ir elastīga, tā cieši pieguļ augumam un veic ķermeņa termoregulāciju. Šī termoveļa nodrošina ar papildus siltumu aukstākās dienās, kā arī tā arī labi elpo un izvada lieko siltumu. Sporta termoveļa ir ātrāk žustoša nekā ikdienai paredzētā termoveļa. Šo termoveļu var izmantot arī ikdienai, bet tā nebūs tik silta brīžos, kad bērns nekustēsies.

Viking Riko termoveļa sportam

Vidēji bieza un silta termoveļa sportam. Ļoti kvalitatīvs materiāls, kas nodrošinās ilgu kalpošanu. Silta, komfortabla un labi izvada mitrumu. Apskatīt visu Viking termoveļu.

Viking Riko termoveļa
Viking Riko termoveļa

 

Whistler Gualala zēniem un meitenēm

Bērnu termoveļas komplekts, kas lieliski piemērots aktivitātēm gan iekštelpās, gan ārpus tām, slēpošanas ceļojumā kopā ar ģimeni vai dažādām citām aktivitātēm ārā.  Apskatīt visu Whistler termoveļu.

ZigZag Gualala
ZigZag Gualala

 

Augstāk parādītie ir šobrīd populārākie bērnu termoveļas modeļi. Mūsu sortimentā vēl daudz un dažādi modeļi, lai katrs var atrast sev piemērotāko.

Apskati visu bērnu termoveļas piedāvājumu

Ej uz kādu no šīm produktu kategoriju saitēm un atrodi īsto termoveļu bērnam:

Paldies par pierakstīšanos jaunumiem!

Jūsu e-pasts ir reģistrēts

Shop the look

Iet uz produktu

Aizvērt
Rediģēšanas iespējas
this is just a warning
Ienākt Aizvērt
Aizvērt
Pirkumu grozs
0 vienības